Domenii noi de vanzare

Am decis sa mai scap de cateva domenii, desi recunoasc ca efectul este exact invers, in loc sa vand – cumpar! Amdecis sa ofer iar spre vanzare urmatoarele domnii, cu specificatia ca daca preturile sunt sub 100 de euro, nu se vand! Nu ma grabesc, mai astept un an, site-urile cresc si la fel pretul, deci nu ai o oferta decenta, nu te deranja!

Domenii noi de vanzare

#kLumea.Info este un site ce a ajuns la peste 365 de articole, merita cumparat caci suna bine, merge bine – pret estimativ [ negociabil ] 200 euro!

# i-Canada.Info = un site despre emigrarea in Canada, scoate bani frumosi, mereu sunt persoane interesate despre subiect, mereu de actualitate!

O sa mai adaug cateva domenii in curand, trebuie sa fac o trecere in revista a acestora, o lista ceva mai completa dar nu finala gasiti pe site-ul despre hosting, la categoria lista domenii de vanzare. Am ceva pe filme, ceva domenii pe arta, deci intrebati daca va face ceva cu ochiul! Sa va zic despre Ghimpele.Info ? Il dau cu 50 de centi pe articol publicat!

Mai am si ceva pe nista IT, 4Mob.Info este scos si el la vanzare, Mega-Reduceri.Info si iOferte.org deasemnea se vinde. Cred ca daca vrei sa-ti faci un proiect serios pe partea de afiliere, ai putea cumpara macar unul din domenii.

Acum mi-am dat seam aca mai pot scoate la vanzare si 4Fashion.info – chiar imi place domeniul asta, daca nu se vinde repede – 50 de euro, ma apuc eu serios de el!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.