Domenii .Ro

Am primit cateva zeci de intrebari de unde s-ar putea cumpara domenii .ro, mai ales ca stim deja ca detinatorii de astfel de domenii nu mai au avantajul cumpararii lor „pe viata”. Varianta cea mai lejara mi se pare ca ramane cea de a cumpara direct de la ROTLD, caci restul sunt doar intermediari.

Conținut articol

Inchirieri Domenii .Ro

Daca varianta ROTLD nu pare una care ti se potriveste, poti iincerca sa inchiriezi un domeniu de la edomenii.ro, sau de la alte firme ce ofera astfel de facilitati. Oricum eu nu m-as arunca cu capul inainte cel putin pana in vara, cand probabil ca piata se va stabiliza, desi sunt oferte cu 8,99 euro/ an pentru un domeniu .ro, cred ca nu ai inca certitudinea ca asa va fi.

Domenii .info

Daca vrei sa cumperi un domeniu .info, macar pentru primul an poti profita de oferta e4Ro, care-ti da unul la doar 5 euro pentru primul an. Daca tot discutam de edomenii.ro, acestia ofera un domeniu .info la pretul de 8,90 euro/an deci destul de scump, daca te gandesti ca ai putea cumpara de la www.godaddy.com cu doar 2,49 euro pentru primul an. Va dam si o veste buna, folosind codul WOWe4rocom pentru a face o comanda pe www.godaddy.com veti primi o bonificatie. Incearca si vezi cat de simplu este.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.