Domenii si site-uri de vanzare

Desi tin mult la domeniul Aroman.info cred ca este vremea sa-l vand, din doua motive: nu sunt aroman si nu prea gasesc ce sa scriu pe el, iar potential are si cred ca cineva care are ce scrie pe el ar face treaba buna. Asadar asta ar fi primul site de vanzare, vechime site patru ani. Tot de pe atunci este si domeniul Ghimpu.eu, l-as vinde pentru ca este luat de la Claus Web si as vrea sa iau de la ei un domeniu pe .ro, asa ca si acesta este de vanzare. Pretul unui site est ede 25 de euro x vechimea sa.

Domenii de vanzare

La pachet vin doua domenii zonale, Suceveanul.info si Clujul.info, sunt potrivite evident pentru informatii din Cluj si Suceava, deci se pot vinde la pachet sau separat. Iar pentru cei ce vor sa fac un site mai performant pe Ghimpele.info, anunt ca si acesta este de vanzare. Site-ul se poate dezvolta in continuare, are deja 100 de articole unice plasate pe el, deci ai cum s-ar spune, o baza de unde sa pleci mai departe.

Daca esti pasionat de drumetii, am si site-ul Drumetul.info, un site mai vechi care a fost mutat de pe subdomeniu pe domeniu propriu. Iar daca suntem la turism, am de vanzare si 4Prahova.info, pe care-l vand in ideea ca mai am un site pentru Valea Prahovei, doua e cam mult. Am cam terminat cu turismul si drumetiile, trecem la IT, iar eu am de vanzare ZonaIT.info, este evidenta atat nisa cat si potentialul sau. Daca esti pasionat de subiect, mai scot la vanzare si ITzone.info, aceiasi nisa, alta prezentare.

Vrei sa incepi un proiect pe afiliere sau magazin online? Poti incerca cu WikiShop.info, a mers bine o perioada, cand ma ocupam si eu de afliere, dar am cam renuntat la nisa asta, optand asa cum se vede pentru blogging la modul general. Impreuna cu subdomeniul de reduceri isi scoate cheltuielile fara niciun efort, asadar nu incepi de la zero nici la continut si nici la venituri!

Probabil ca mai gasesc ceva domenii de vanzare, am peste 40 in total, trebuie sa mai verific si sa decid ce pastrez si ce vand. Toate au adus venituri, o parte sunt sa zic asa semi-abandonate, nu am mai avut timp sa le dezvolt pentru ca am optat pentru altele, unde am si inspiratie sa scriu, fara sa depun un efort prea mare.

blogul-meu

Domenii de vânzare

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.