Domenii, subdomenii si SEO

Stateam azi cu cineva de vorba despre diverse, din una in alta am ajuns la site-uri SEO si altele. Asa am ajuns la subdomenii si valoarea lor, amicul meu spune ca nu are nimeni nevoie de un link pe subdomeniu ca nu ajuta. Ok, da de ce nu ajuta? Asa am obesrvat eu, zice amicul. Pai cum vezi care te ajuta si care nu? Eeee, raspunde el, lasa ca tu nu pricepi. Si clar ca nu pricep, orice nisa ai tu si esti UP si altu Down, e slaba nisa si ala de e jos, de fapt nici nu vrea prea sus in SERP.

Pe de o parte, un sudomeniu e site separat, altfel nu ar lua  separat penalizari, si altele, dar pe de alta nu e bun, ca e vazut la intreg cu domeniul. Culmea ca multi dintre cei vizati, vand te miri ce, pe wordpress.com sau blogger. Aia e ok, ca e de la ei. Toti sunt specialisti in SEO, da zic doar ca nu e bine, dar de ce nu e bine, nici unul.

Nu vad care e legatura intre un nume de domeniu EMD [exact match domain] si nisa unui site. Doar daca google face legatura intre nume domeniu si context, iar pe deasupta mai acorda si ceva relevanta site-ului. Dat din experienta am vazut ca numele poate fi oricare, ca sa nu o lungim YR.Ablog.Ro ranka pe locul 1 la tot ce tinea de Tanar si Nelinistit pentru ca avea continut 100% axat pe subiect, iar domeniul ablog era cat de cat vazut ok de Google. Deci orice link venit de pe el catre subiecte legate de serial, zic eu erau relevante. Dar cum nu prea pricep nici eu ce vreau de fapt, las pe maine ce puteam face azi!

top-10

TOP 10 site-uri SEO

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.