Domeniul e-4TV.com e de vanzare

Domeniul e-4TV.com e de vanzare, costa doar 500 de euro si se vinde evident cu continut cu tot [ pe doua subdomenii: filme si seriale ], scoate ceva venit fara sa faci mai nimic, daca te ocupi e el ai sanse mari sa scoti banii astia din primul an. De ce se vinde? Pai e destul de vechi ca sa-mi dau seama ca nu o sa-l duc mai sus niciodata. Pur si simplu nisa nu ma mai „coafeaza„, nu ma uit la filme, la seriale nici atat. Asadar pe ce baza sa-l mai cresc?

Domeniul e-4TV.com e de vanzare

Nu-mi cereti analytics, dovezi de venituri ca mai mult decat niste print screen-uri nu am de unde sa va dau [ nu cred ca se pune problema la o astfel de suma! ]. E de munca daca vrei sa faci ceva cu site-urile asociate, sau ma rog – daca vrei sa stai si sa curga banii, e ok si asa. Nu ma grabesc sa-l dau, deci nu scad din pret – pana la urma am 20 de dolari din veniturile aduse de site ca sa platesc domeniul la GoDaddy. Venitul pe ultimele 12 luni fix 137 de euro! Repet, doar trafic organic, nimic spectaculor!

Afisari lunare peste 1500 conform WMT, maxim au fost 3.600 in ultimul an [ 12 luni! ]. Cel mai mare venit lunar 22 de euro, asadar faceti calculele si daca va coafeaza, un mesaj e suficient. DA, stiu ca nu prea reusesc sa-mi vand site-urile pentru ca nu le dau de pomana, ma refer la cele care aduc venituri constante, iar asta de exemplu de prin 2018 merge binisor, banuiesc ca a beneficiat de cateva treceri usoare peste UpDate-urile de la Google in detrimentul concurentei.

Site de vânzare

Domeniul e-4TV.com e de vânzare

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.