Donatiile pe FaceBook, adevar sau provocare?

Am avut norocul sau ghinionul sa administrez ceva grupuri, cred ca peste 100.000 de romani de-ai nostri, marea lor majoritate din diaspora. Problema mea: donatiile pe FaceBook. Asadar aproape zilnic sunt pus in postura de a aproba sau sterge astfel de anunturi. Sunt milos din fire, asa ca de cele mai multe ori le aprob, daca nu gasesc indicii clare ca exista riscul unei inselatorii [ desi 100% sigur nu poti fi niciodata! ]. Asadar chiar nu stiu ce sa fac!

Donatiile pe FaceBook, adevar sau provocare?

Pe de o parte ar trebui sa aprob chestiile astea cu donatiile pe FaceBook – desi multe sunt venite din Moldova, de la fratii nostri de peste Prut. Ce este mai interesant: cele mai multe conturi au doar acest scop, de a promova actele de caritate pe FaceBook. Anunturile directe, adica incontrolabile nici nu le accept – am verificat pe cineva dupa poza – era luata de pe un site din Africa. Asadar ce facem? Donam sau de frica ne abtinem permanent?

E aiurea sa nu ai bani sa te operezi, o spun eu care a trebuit sa dau 11.000 de euro, noroc ca i-am avut stransi pentru zile negre – ca idee, degeaba esti asigurat, daca e o chestie stomatologica, dai banii din buzunar – nu da statul bani pe implanturi, etc. Asadar stiu cat este de greu, iar cand vad ca unii nu au cateva mii de euro pentru a-si salva copilul, chiar sunt devastat. Am zis sa fac un grupo special pentru donatii, dar culmea este ca sunt asa de multi cei ce au nevoie de ajutor, incat subiectul asta ma depaseste!

Câștiguri online

Donațiile pe FaceBook, adevăr sau provocare?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.