Doua domenii de vanzare

Am decis sa vindem doua domenii din portofoliul nostru, este vorba de e-4TV.com si e-4TV.Info impreuna cu 5 site-uri din domeniul filmelor si serialelor. Acestea se vand impreuna cu trei pagini de facebook, eCinema, Tanar si Nelinistit si Puterea Destinului. Pretul de vanzare este de 100 de euro [ nenegociabil, probabil in timp pretul va creste ].

promoveaza sitePutem furniza si aproximativ 130 de filme si seriale online ce sunt momentan puse pe site-ul Cinema 24h, plata se poate face prin PayPal sau transfer bancar. Domeniile sunt inregistrate la Godaddy si au ceva vechime, fiind inregistrate la data de 22-10-2012 si sunt platite pana la data de 22-10-2015.

Motivul vanzarii: nu am timp de ele, sunt usor de intretinut, nu au teme sofisticate, au cititori fideli si cateva sute de vizitatori pe zi. Bonus inca un site gazduit pe wordpress, Cinema 24h.

Avantaje: toate articolele indexate, vechime site-uri, PA 26 si 27, la domenii, iar actori.e-4tv.info PA 30. Investitia se socate in maxim 6 luni, deci nu sunt chiar presat sa le vand, dar e pacat de ele, asa ca ori se vand acum, ori le vom mai purica putin si le vom vinde la un pret mai mare!

Lista domenii

Vom lista aici si cateva domenii pe care intentionam sa le vindem, dar inca nu au fost listate. Se pot vinde la cerere, la preturi incepand de la 100 de euro [ nu incercati la mai putin! ].

# Comunicate.info
# Caut-Bona.Info
# kLumea.Info
# 4Mob.Info
# 4uLady.Info
# Actori.Info

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.