Dubai – impresii de calatorie

Am avut placerea sa merg in vizita la fratele meu in Emiratele Arabe Unite si sa vizitez romanii din Dubai, la ei acasa, cum s-ar zice. Fratele meu lucreaza la liniile aeriene din Dubai pe post de steward, o meserie care pana mai ieri era rezervata doar fetelor. Culmea este ca am cautat poze cu membrii de echipaj in uniforma si am gasit doar fete, din pacate se pare ca desi angajeaza si barbati, nu prea dai de ei prin prezentari.

In cele 10 zile petrecute in Dubai pot spune ca cel mai rau a fost cu berea, a trebuit sa merg in anumite baruri ca sa pot gusta un vin bun sau o bere de calitate, arabii nu prea pun mare pret pe alcool, prin urmare nu se vinde la liber. Cu fumatul la fel de greu, caci si la ei, ca si in toata lumea civilizata fumatul nu este permis in locuri publice.

Pam la urma am reusit sa citesc site-ul romanilor din Dubai, singurul care m-a lamurit cat de cat cum stau treburile in UAE, caci fratele, parca zici ca asa si-a programat, a fost mai mult plecat. Norocul lui ca zboara la business class, in destinatii excelente, deci leafa mare, munca putina. Pentru mine cel putin, o excursie in Dubai se rezuma la un singur cuvant: naspa! In schimb, imbracaminte si mancare super ieftina la Mall!

Jobs in Dubai

Jobs in Dubai

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.