Duminica e ziua Romaniei

de fapt voiam sa zic ca duminica e 1 decembrie, alta luna si ultima din anul acesta. O sa trebuiasca sa trag linie, sa fac bilantul. Ce sa zic despre anul asta, ca a fost super ok pana in aprilie inclusiv si ca de atunci ma agit ca pestele pe uscat [ ca zodie sunt peste, ca sa vezi! ]. Teoretic ma tin sus cu trei site-uri, mama ce inspiratie am avut cand le-am pornit. Si DA, unul e cu acel e in fata, gen e4RO, degeaba au ras unii, vad ca a prins bine si asa. Doua sunt pe o nisa interesanta, dar care fie va deveni evergreen fie o sa se duca la vale din lipsa de articole noi.

Duminica e ziua Romaniei, facem bilantul

Mie duminicile nu-mi plac, pentru ca nu am la ce sa ma uit la televizor, deci sunt obligat sa stau la PC si sa scriu. Toata ziua! Am 15 site-uri care se tin sus, adica peste limita de venit impusa de mine ca standard. Restul slab sau slabut. Ar mai fi patru site-uri care sa zic asa se mentin la limita de plutire, inca 10 care macar daca nu aduc mare profit, se auto intretin fara mari batai de cap. Restul dezastru, nu stiu de ce inca nu renunt la ele, dar ce sa fac? Am muncit la ele, au domeniu bun, brandabil sau EMD.

In total am 80 de site-uri, din care cred ca la unu sau doua am renuntat pe parcursul anului asta. Asta din 41 de domenii pe care le gestionez. Am facut statistica asta ca sa am eu o evidenta, cand o caut sa o gasesc. Pana la urma nu intereseaza pe nimeni cate site-uri am si cum le merge. Dar cum duminica e zi de sarbatoare, am zis sa fac treaba asta azi, sa ma pot bucura de weekend ca tot romanul. Cu mici si bere [ sau coniac, sampanie sau vin – whisky uneori! ].

Venituri blogging

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.