e4Ro s-ar putea vinde

Vine Craciunul si mi-am adus aminte de amicul Perfu, despre car enu am mai auzit nimic, nu l-am mai vazut activ pe ArenaWeb si nici pe net nu a mai aparut nimic despre el. Poate s-a lasat de blogging? In fine, asa cum ziceam este in curan Craciunul, deci mai bine sa va zic ce am de gand cu portalul e4Ro, care este iarasi de vanzare. Ce trebuie sa faci cu el? Sa-i modifici tema, si sa folosesti avantajul de a avea un site puternic pentru a face bani cu el. Cat costa site-ul e4Ro? Undeva la 2.000 de euro zicem noi, caci banii se pot recupera in mai putin de trei luni!

Articole

Articole

Asa cum sititi deja de cand urmariti acest site, eu scriu articole contra cost, adica sunt content writer in timpul liber, care este din ce in ce mai putin. Acum scriu din ce in ce mai rar pentru altii si din ce in ce mai des pentru mine, pentru ca pe termen lung asta aduce mai multi bani.

Ce poti face cu e4Ro daca te decizi sa-l cumperi? Eu zic ca poti sa-l faci director web sau director de articole, sau poti sa revii la ideea mea initiala, o platforma de blogging. Pana la urma nu e treaba mea ce o sa faci cu el, dar zic eu ca un PR 2 si PA 38 nu-ti strica in portofoliu, la care mai adaugi si cateva sute bune de articole gata scrise de mine!

O sa-l vad sau nu? Nu cred, lumea vrea bun si pe degeaba, doar ca eu am zis sa va mai spun odata ca l-as vinde daca ai avea cei 2.000 de euro!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.