E4Ro va deveni in curand site de comunicate de presa

Site-ul nostru isi va schimba destinatia, va deveni site de comunicate de presa, asa ca tot ce s-a postat pana acum va deveni o sectiune de blog, iar designul si evident continutul nou va fi sub forma de comunicat de presa. Care sunt conditiile de postare a unui comunicat de presa pe portalul e4Ro?

Comunicate de presa e4Ro

comunica ofertaIn primul rand conditia este de unicitate, nu acceptam texte republicate pe site-ul nostru! A doua conditie este sa alegeti unul din planuri: GRATUIT sau cu PLATA. Pentru a posta gratuit un comunicat el trebuie fie sa nu contina link dofollow fie sa adaugati gratuit inca trei articole de minim 300 de cuvinte fara link-uri.

Pentru a publica un Comunicat de presa cu plata el trebuie sa fie unic, sa contina minim 350 de cuvinte si sa fie scris corect gramatical, sa aiba un continut acceptat de politicile google si cam atat, Pretul unui Comunicat de presa pe portalul e4Ro este de 10 euro. Primiti deasemenea un comunicat cratuit cu link nofollow pe site-ul Comunicate.Info – evident scris de voi sau scris de noi pentru 5 euro [ va avea 500 + cuvinte ].

promoveaza siteData transformarii inu este inca sigura, asteptam un designer care sa ne faca site-ul adecvat pentru comunicate de presa, insa de postat se poate posta incepand de azi!

Pentru publictate avem un numar de 40 de site-uri pe care va puteti face cunoscut site-ul personal, daca sunteti interesati lasati un mesaj in formularul de mai jos, veti fi contactati in maxim 24 de ore de la data postarii.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.