Elena Pagu este campioana la 92 de ani

Sa nu crezi nici daca vezi, Elena Pagu a mers la 92 de ani la Chefi la cutite, unde i-a lasat cu gura cascata pe chefi – au aflat ca doamna este campioana mondiala la mars – 10 km! Evident ca a participat la seniori, adica pensionari. Dar oricum, sa alergi 10 km la aceasta varsta este deja un record! Despre ea se vorbeste destul de des, am descoperit reportaje de pe cand avea 80 si ceva de ani, acum a ajuns la 92 si inca mai alearga – nu un kilometri ci 10!

Elena Pagu este campioana la 92 de ani

Sa stabilesti un record mondial cred ca este visul oricarui sportiv, indifrent de varsta. Am vazut copii care depasesc cu mult pe cei de varsta lor, dar la 92 de ani deja e prera mult. Asa ca romanca noastra Elena Pagu are cu de se mandri – zeci de cupe si diplome – sper eu si premii in bani. Cea mai varstnica alergatoare, cea mai si cea mai, deci za zicem asa Elena merge mai departe!

Am ramas cu gura cascata cand la intrebarea cat va antrenati a zis – de loc, e un mod de viata nu un antrenament. Elena Pagu nu a fost bolnava niciodata, este singura – sotul ei a parasit-o acum ceva vreme, mergand la ceruri. Noi astia de ne numim content writeri, oare cata miscare facem? Am reusi sa mergem cei 10 km pe jos in ritm alert? te lasa faca cuvinte doamna Elena, nu-i asa? Nu mai zic ca daca o vezi cat este de vioaie, deja intri in depresie, ca tu esti la mare distanta de o babuta!

Elena Pagu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.