Emigrare in Noua Zeelanda

Acum 17 ani ma gandeam sa emigrez, doar ca nu stiam cat de usor poti sa ajungi in Noua Zeelanda, acum e cam tarziu pentru ca si astia te primesc doar daca ai sub 45 de ani. Am depasit cu 10 ani varsta la care eram si eu socotit om, cu valoare si toate cele. Sincer sa fiu nici eu nu mai cred ca pot da ce dadeam societatii pana la 45 de ani. Dar totusi, ce mai trebuie ca sa emigrezi in Noua Zeelanda? Poate ceva bani, ma indoiesc ca merge sa le zici ca esti blooger, vlogger sau Social Media postac.

Emigrare in Noua Zeelanda dupa 2020

Exista pentru emigrarea in Noua Zeelanda si ceva exceptii prin care poti ajunge acolo pana la maxim 55 de ani, adica mai am maxim 4 luni sa-mi fac bagajul. Culmea este ca nici nu costa scump etapele emigrarii [ doua la numar ]: doar 315 dolari pentru primul dosar si sub 150 de dolari dosarul final. Adica cu nici 500 de dolari te trezesti cetatean neozeelandez.

Neozeelandezii vor sa fii harnic, sa ai cum se zice vechime in munca. Asa ca ar fi ok sa vezi daca ti se echivaleaza studiile si vechimea in munca. Emigrarea in Noua Zeelanda se face tot pe punctaj, doar ca sunt destul de putine, un minim de 25 de puncte te califica pentru a deveni cetatean neozeelandez. Cum se dau 2 puncte pentru fiecare an de munca, dupa 13 ani vechie esti deja calificat sa emigrezi in Noua Zeelanda, cu familie cu tot. A, se dau puncte si la sotie, asa ca e destul de usor fata de alte tari.

In cat timp poti emigra permanent in Noua Zeelanda? Pai examinarea dosarelor dureaza mai mult de un an, asa ca nu merge prea repede. Ca idee sa stiti ca acolo se cauta in mod frecvent inginerii, asa ca daca ai ceva experienta in domeniu, teoretic iti gasesti de munca destul de usor. mai ai nevoie de limba engleza [ testul IELTS este obligatoriu, desi nu se cere in mod expres ]. Nu primesti puncte pentru ca stii engleza, dar nici nu poti depune dosarul fara atestarea de cunoastere a limbii.

Dolarul neozeelandez este destul de puternic, azi de exemplu costa peste 2,7 RON, iar salariile se primesc in Noua Zeelanda saptamanal. Nu e chiar rau, adica ai de cheltuiala mereu, nu astepti o luna sa vezi salariul in buzunar. Partea mai nasoala este ca salariile obisnuite nu sunt tocmai mari, un muncitor necalificat ia cam 450 de dolari, adica cam la fel ca in Romania. Atentie! Vorbim de bani pe saptamana, nu pe luna. Stau s ama intreb, angajeaza astia mosnegi pentru lucru online? Cred ca NU, asa ca las sa emigreze pe astia mai tineri!

Emigrare in Noua Zeelanda

Emigrare în Noua Zeelanda după 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.