EURABIA sau islamizarea Europei

Valul de refugiati arabi ce pare ca se indreapta cu predilectie catre Germania ridica iarasi intrebarea daca EURABIA sau islamizarea Europei nu este cumva incercarea islamistilor de a cuceri Europa. Deja avem se pare 50 de milioane de musulmani in Europa, daca ritmul de acum se mentine, in 50 de ani am avea peste 100 de milioane, iar predictiile unor lideri musulmani s-ar putea adeveri. Nu sustinem ca acest lucru este real, dar nici nu poate cineva infirma acest plan de ispamizare a Europei.

EURABIA sau islamizarea Europei

Filmul Europe`s Last Stand – Europa, ultima redută vrea sa explice acest fenomen, doua ore de informatie pe care va invit sa le urmariti, trageti singuri concluziile. Ei spun ca primul pas catre ismalizarea Europei este infiltrarea. Adica exact ce se intampla acum, sute de mii de sirieni si nu doar intra in Europa cu destinatia Germania. Europenii vor trebui sa le faca moschei, sa le gaseasca de munca, sa ridice scoli, etc.

Unde prefera sa vina musulmanii in Europa: Marocanii si turcii prefera sa ajunga in Olanda, una dintre cele mai „liberale” tari din Uniunea Europeana. O noua destinatie pare sa fie Norvegia sau chiar Suedia. Musulmanii din Africa de Nord au invadat de mult Franta, care daca ma intrebati pe mine, a devenit un fel de tara islamica in ultimii 20 de ani.

O statistica oficiala arata ca intre 1990 si 2009 au intrat in Europa peste 26 de milioane de musulmani. Asta ma face sa ii intreb pe oficialii din Uniunea Europeana care se tem de romani, noi nici daca am pleca cu totii nu am fi reusit sa aducem in Europa atata populatie. Iar Grecia si Italia par a fi poarta de intrare cea mai facila, fiind la mica distanta de coasta Africii. Restul te lasam sa apreciezi si sa judeci tu dupa ce vezi filmul pe Youtube: Europe`s Last Stand – Europa, ultima redută.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.