Euro creste, leul scade

Stau si ma intreb pana unde va mai cobori leul nostru drag si iubit, deja EURO a depasit 4,75 lei, iar mie BCR-ul imi schimba cu 4,64, adica am pierdut 10 bani la fiecare EURO, deci 70 de lei la intreg salariul. Mult as zice eu, nu credeti? Deja am impresia ca am inca un impozit de plata, ma gandesc sa le cer sa-mi plateasca salariul la Western Union, sau nu stiu sincer ce sa mai zic si sa comentez. Din ce in ce mai suparator devine traiul in Romania.

Euro creste, leul scade

Evident ca nu-s multi cei 10 bani la un euro, la 1000 sunt insa 100 de lei! Zi ceam zilele astea ca vreau sa merg la Alex in Dubai, deja ma gandesc cu groaza cat ma va costa sa platesc cu cardul sau sa scot de la ATM. Nu stiu daca toata aceasta scadere este pe baza politicului sau si pe baza evolutiei economice a tarii, dar parca degeaba au pus taxa aia pe lacomie, pe mine banca tot ma zeciuieste. Din punctul asta de vedere, chiar sunt lacomi si ar trebui sa le ia statul inapoi o mare parte dn incasarile pe comisioane si mai ales din cele de la diferentele de curs valutar.

Dau exemplu BCR-ul desi sunt sigur ca la fel este si la alte banci, azi de exemplu primesti pe EURO 4,6540 si cumperi cu 4,8590, eu zic ca e jecmaneala pe fata! Peste 20 de bani diferenta la 1 euro, este inadmisibil. Daca ar fi alternative legale la banci, altfel ar sta lucrurile, dar legislativul este mereu de partea bancherilor care-ti baga mana in buzunare pana la umar!

Evolutie valuta

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.