Jan J.F. ter Laak. Evaluarea psihologică a întrebărilor clientului

Nu stiu cum se face, dar astazi la Facultatea de Psihologie ai nevoie de lucrarea lui Jan J.F. ter Laak – Evaluarea psihologică a întrebărilor clientului, care nu e deloc ieftina. Cum de nu intra in pretul scolarizarii, mnici asta nu stiu. Pentru ca eu cand am facut facultatile, una pe vremea Raposatului si una prin 2000, carile intrau in anul de studiu, adica erau fie gratuite, fie le luai de la biblioteca iar la cu plata intrau in pret. Acum vad ca e altfel, evoluam. Ce-i drept nu am facut psihologia, poate e ceva mai diferit aici.

Evaluarea psihologică a întrebărilor clientului

Am gasit lucrarea lui Jan J.F. ter Laak pe scribd.com, dar din pacate era prezentarea ei pe 32 de pagini si nu lucrarea propriu zisa. Cum de nu s-a gandit cineva sa o dactilografieze si sa o posteze in format PDF, nu stiu. Ar fi fost de folos studentilor, care si asa dau o gramada de bani in fiecare an. Cam 3.500 de lei pe an, la trei ani iese o suma frumusica, cam cat salariul minim pe economie pe un an.

Uite ca poate dau eu ideea asta, sau ma rog, de ce nu o vand cei care termina facultatea? La jumatate de pret ar fi super, la a doua vanzare ar iesi sub 100 de lei! Pana la urma asta este, daca fac eu rost de carte promit sa o postez online pentru download gratuit. Ca si asa studentii nu prea au bani. Pana atunci insa nu prea am idee ce sa fac. Probabil ca voi cumpara cartea, dar cum imi scort banii? Ca sunt totusi peste 500 de pagini de transcris, precis mai sumt si poze, grafice, etc. Ramane problema in studiu, macar de acum stie lumea unde sa caute solutii.

Carte

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.