Exista viata fara Social Media?

Stau si ma intreb, mai exista oare viata in afara spatiului virtual, putem noi trai azi fara Social Media? Eu unul sunt legat de FaceBook ca sa distribui ineptiile mele pe acolo si sa mai ciugulesc in fiecare zi cativa euro. Merge treaba asta? Pai sa-ti dau un exemplu, azi am copiat doua chesti si cu ele am incropit un articol nisat, l-am pus pe FaceBook in cateva din grupurile mele si pana acum am scos 2,13 euro din 300 de vizualizari si 32 de click-uri. Eu zi ca merge, insa era nevoie de 10 astfel de articole, ar fi fost 21 de euro pe zi, in 30 de zile cam 600 in buzunar! Iar asta asa doar din Social Media, deci se poate!

Exista viata fara Social Media?

Fii sincer, ai vazut pe cineva sa nu stea cu nasul in telefon toata ziua? DA, pe mine ca nici nu mai pornesc netul pe smartphone, dar tot stau si pierd ziua pe FaceBook. Nu mai am cum sa renunt la Social Media, desi provoaca dependenta. Acum pe bine, unde asculti muzica? Pe Youtube, este? Unde cauti poze? Pe Instagram cu siguranta!

Pai daca nu ai azi minim 100 de like-uri, mai poti trai? Ma refer la o postare nu in total 100, dar si mai bine e sa ai o pagina a ta. A, mai este una exact la fel? Pai si ce daca, nu e a ta si asta te roade, este? Are unul un grup, iti faci tu doua cu 10 membri si le distribui de dimineata pana seara cate o reclama sau un video live cu tine ascultand manele! Esti cel mai tare, azi fara viata sociala virtuala nu mai poti trai, practic nu existi daca nu ai FaceBook [ corect era profil pe ].

social-media

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.