Experienta mea in Dubai

Omul cat traieste invata, asa am ajuns si eu sa inteleg ca poti sa faci un sejur ieftin in Dubai, daca stii ce sa cauti si cum. Bine, noi am avut norocul ca am mers la Alex, biletele dus-intors le-a platit el, deci nu stiu cat ar fi costat, dar ideea este ca mereu gasesti bilete ieftine daca stii cand si cum sa le cauti. La fel gasesti si unde sa stai, noi de exemplu am stat pe Al Marjan Island, unde gasesti sa inchiriezi mai ieftin [ noi iarasi am avut noroc ca am stat gratis la Alex ].

Experienta mea in Dubai

Cand ne-am dat jos din avion [ Emirates ] si am trecut de emigrari cu viza in pasaport, am luat bagajele si am iesit din aeroport, am simtit ca lesin, afara erau 40 de grade si noi veneam de la 20. Asta la 12 noaptea, nu imi imaginez cum ar fi fost la pranz. Oricum dupa cateva zile parca totul a devenit mai suportabil, cateva bai pe plaja din Al Marjan Island, la 80 de kilometri de Dubai – deja pot zice ca am avut un concediu pe cinste.

Evident ca pentru nivelul nostru de trai, vizitele in mall-urile din Dubai [ am vizitat doua: Dubai Mall si Emirates Mall ] preturile sunt exagerate. Adica fara sa faci mare lucru, doar o masa pe zi si in sapte zile s-au dus 1000 de euro!

Nu stiu cat a costat un safari in Dubai, la Al Khayma camp, dar comparativ cu cat costa un pranz in mall pare chiar ieftin [ sa zicem ca doua persoane ar da 60 de euro – numai masa imbelsugata si face toti banii! ]. Oricum noi l-am primit gratis de la Alex, ceea ce a facut excursia si mai placuta [ mai putin calaritul 10 secunde pe camila, experienta pe care nu o voi repeta decat daca va fi o sa confortabila! ].

Asadar daca ai prieteni romani in Dubai, care sa te cazeze la ei, gaseste bilete ietine si nu rata o vacanta in Dubai, chiar merita. Noi am stat doua saptamani, ne-am umplut de soare si de mare, plaja, inot, plimbari. Am sa fac eu cumva si mai vin aici, chiar mi-a placut! Iar aventura nu s-a terminat, vin eu cu detalii in curand!

Excursie în Dubai

Experiența mea în Dubai, octombrie 2019

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.