FaceBook cu taxa din 1 Noiembrie

Aflam de pe portalul kLumea.Info ca incepand cu 1 noiembrie 2015 cine doreste sa mai foloseasca serviciile FaceBook va trebui sa plateasca o taxa lunara de 3 dolari. Nu este chiar clar ce anume vor pati cei ce nu au cum sa plateasca taxa, ce vor face cei din tarile sarace, cum este Romania, insa noi credem ca se va gasi o solutie de compromis.

In acest moment FaceBook este pe cale sa ajunga la aproape 1 miliard si jumatate de conturi, evident multe fiind de firma, insa cu siguranta nu vor fi dispusi sa plateasca pentru ce? Pentru a posta poze aiurite si pentru a face reclama?

Desi portarul kLumea.Info se tine de sotii, se pare ca vestea e adevarata, fiind preluata de pe un site se stiri serios. Am intekles ca cine e sarac si nu poate plati va trebui sa foloseasca  hashtagul #FacebookMonthlyFee si sa ceara sa fie scutit de taxa.

Culmea ar fi ca cei ce nu vor plati taxa sa fie mai fericiti, vor dispare jocurile si chestiile nedorite din timeline. Noi nu avem cont pe FaceBook, deci chiar nu ne doare capul, insa cei ce faceau bani din aducerea de fani paginilor o sa cam someze. Vom reveni la platformele traditionale? Multe nu mai sunt nici ele gratuite!

Ceea ce face ca stirea sa para reala est esi faptul ca deja paginile de FaceBook care vor ca mesajele lor sa fie distribuite fanilor sunt deja puse la plata, iar daca va uitati cu atentie, pozele sunt inca distribuite binisor, insa link-urile catre site-uri au deja un impact de zeci de ori mai mic, deci nu sunt distribuite fanilor in totalitate!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.