FaceBook face modificari interesante pentru grupuri

FaceBook face modificari interesante pentru grupuri, oferind adminilor informatii care de acum pot fi folosite in marketing. Asa cum vedeti in poza de mai jos, se vad interactiunile cu postarea – 162 de interactiuni, impactul postarii si numarul de membri din grup care au vazut notificarea ca postarea a aparut in grup. La impact evident ca se refera la cei care au vazut postarea fie in grup, fie la noutati. Deci la aceasta postare din 31.221 de persoane care erau pe FaceBook la momentul postarii, doar 2.929 au vazut-o si 162 au interactionat cu ea. Calcule procentuale puteti face si voi. Cele mai utile informatii mi se par cele de la interactiuni, unde poti vedea daca cineva a dat click pe link-ul distribuit.

FaceBook face modificari interesante pentru grupuri

Asadar de azi puteti sa va ocupati mai intens de distribuit pe FaceBook, aveti o masura a muncii voastre. Actualizarea asta nu stiu cat o sa tina, nici cand vor fi disponibile informatiile in toate grupurile. Ai putea de exemplu sa incasezi bani pe mia de persoane de la impact. Acum poti face acelasi lucru si pe pagina, deci iarasi o oportunitate pentru cei ce se ocupa de Social Media Marketing.

Cateva sfaturi: vedeti cand este impactul maxim al unei postari, apoi incercati sa gasiti macar trei perioade pe zi cand este mai avantajos sa postati. Noul mod de a vedea statistici pe fiecare postare mi se pare intr-adevar o evolutie fata de ceea ce se oferea pana acum in Creator Studio. Oricum vad ca impactul este mic, mai ales la grupuri, unde teoretic ar trebui sa fie vizibil pentru un procent mai mare din membri, pentru ca daca la o pagina ai dat like asa la intamplare, in grup te-ai inscris cu scopul de a vedea postarile.

Dar cum scopul principal al lor este sa faca ei bani, evident ca nu ai sa pupi tu 100% vizibilitate fara sa platesti nici daca te dai peste cap! Oricum am sa stau cu ochii pe situatie, choar sunt curios daca pot sa imbunatatesc cumva rata de conversie [ adica cat castigi de pe urma unei postari pe FaceBook! ].

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.