FaceBook te obliga sa folosesti autentificarea in doi pasi

FaceBook isi face de cap iar, te obliga sa folosesti autentificarea in doi pasi care evident functioneaza doar pe mobil, deci vrei sa nu vrei, iti iei un smartphone daca vrei sa mai administrezi pagini mari. Ok, am inteles si asta, o sa imi incarc telefonul cu o noua aplicatie, Google Authenticator app. Uite asa pana la urma oricat incerc sa nu-mi folosesc telefonul la diverse chestii gen FaceBook, sunt obligat. Da, nu-ti ingradeste accesul la site-ul de socializare dar nu mai poti posta cu identitatea paginilor mari.

FaceBook face iar modificari

Termen de indeplinire 2 mai, iar chestia asta a mai fost folosita de cateva ori de Zuckerberg, cand te obliga sa scanezi cu nu stiu ce antivirus, iar rezultatul era evident zero. Deci de acum in colo vei avea FaceBook la fel ca si WhatsApp, daca vrei sa stai pe site-ul de socializare pe PC va trebui sa folosesti si telefonul conectat la internet. Pe bune?

Sunt sigur ca se va intampla la fel ca in cazurile precedente, doar ca vor avea un control mai mare asupra ta, iar buzunarele lor se vor umple [ a celor de la FaceBook, evident! ]. Singura chestie buna ar fi ca odata plecat de acasa in concediu ar trebui sa am mai putine probleme cu conturile mele, in ideea ca pana acum daca li se parea lor anormal ca te afli intr-o tara noua, iti blocau contul ca nu puteai sa dovedesti ca esti tu. Chiar daca intrai de pe acelasi dispozitiv. Asta e viata, ma miram eu sa nu vina si 2019 cu probleme de genul asta.

Autentificare FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.