Ferma – un nou inceput 21 februarie

Uite ca desi de multe ori se leaga prietenii si antipatii la Ferma – in nou inceput, cateodata unora le iese bine, de data asta a castigat ioana prietena Brigittei si a lui Morosanu, Carmen plecand din Ferma. Asadar echipa celor trei ramane intacta, spre supararea unora. Miss Romania a castigat ambele probe, cu putin efort a reusit sa o intreaca de departe pe Carmen Negoita. Sa fi fost aportul lui Moro decisiv?

Ferma – un nou inceput 21 februarie

Eu recunosc ca am tinut cu Carmen, desi la drept vorbind am fost impotriva Ioanei Filimon. Asta a fost, daca ma intreaba cineva cine vreau eu sa castige premiul la Ferma in 2019, as zice ca Morosanu, Catalin fiind de departe cel mai simpatic dintre concurenti. Nu pricep insa ce rol au cei din cabana, probabil vor intra si ei in concurs la final, ca sa schimbe cumva balanta.

In episodul de ieri gainile din Ferma au fost mancate, sau mai exact spus vulpea a reusit sa gatuie gainile. De unde reiese ca un caine la Ferma este necesar si mai ales util. Pe unde a intrat vulpea? Sau dihorul, ca nu e clar cine a fost noaptea la gaini. O gaura in gardul de sarma, asta este clar. Dar daca Morosanu inchidea usile probabil ca gainile ar fi scapat, sau poate NU. asa-i in viata, nu te pui cu animalele salbatice, nici macar la Ferma. Asadar fermierii au ramas cu patru gaini din zece. Sa vedem cum se descurca in continuare. Catalin Morosanu si-a asumat vina, dar ce vor zice colegii?

Ferma - episodul de azi

Ferma un nou început – episodul de azi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.