Firme de transport Germania

Am vazut ca multe din firmele fantoma ce fac transport din Germania in Romania au conturi pe FaceBook si spam-eaza cu mandrie grupurile romanilor din diaspora. Iata ca in lumina noilor realitati de pe FaceBook se pare ca s-a cam terminat cu gratuitul, dar oricum nu despre asta voiam sa discutamm ci despre faptul ca nu inteleg cum cineva care scoate bani, uneori ilegal – parca ar trebui sa ai o forma, licenta de transport, etc. – nu prea e dispus sa plateasca pentru serviciile de reclama.

Cel mai cititi portal al romanilor din Germania, la care se adauga si cel al romanilor din Munchen e o sloutie ideala pentru a face reclama, insa cum romanul e invatat la mocca, multi ocolesc cea mai buna solutie, un articol de prezentare pe un site pe nisa de care ai nevoie.

Sa vedem cu mva reactiona comunitatea SEO din Romania la chestia asta nou legata de Facebook si taxa de 3 USD, este posibil sa vedem o crestere a interesului pentru reclama si promovare pe net, caci altfel firmele astea mici sau fantomele o sa cam ramana fara obiectul muncii!

Decizia FaceBook de a lua ceva bani userilor poate va deschide putin ochii si blogerilor, care ar putea incasa ei ceva banuti din reclamele pentru firmele ce fac de exemplu transport din Germania in Romania! Oricum sper sa fie si ceva bun intr-o chestie ce se anunta mai degaraba proasta, avem si noi blogerii nevoie de finantare, pentru a ramane online si a performa!

Pagini FaceBook din Germania

Pagini FaceBook din Germania

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.