Cine este Florin Siriac ?

Initial am crezut ca Florin Siriac este ala de are un blog – Groparu, dar se pare ca nu poate fi asa, desi Florin a recunoscut ca si-a inceput viata in mediul online. Da, ceva legat de filme si seriale online, dar acum omul s-a mutat din Barlad la Bucuresti. Asa ca si-a incercat norocul la iUmor. A incercat el sa-i faca sa rada cu povesti despre viata lui, mai incolo a si cantat putin Rap, i-a incantat pe cei din juriu [ Cheloo, Bendeac si Delia ].

Cine este Florin Siriac din Barlad?

Am un regret ca acest Florin Siriac din Barlad si prezent la iUmor nu este Groparu ala cu blogging-ul, mi-ar fi placut sa fie asa si sa-l cunosc in sfarsit pe omul asta care se zice ca e tatic in mediul online. Bine un tatic mai mic, ca mai sunt si alti pretendenti la numele de cel mai tare blogger din Romania.

Daca ai vazut prima aparitie a lui Florin Siriac la iUmor pot sa-ti zic ca ar trebui sa vezi ce a urmat, ideea la el este ca trebuie sa fie ajutat sa-si faca numarul, el doar stie sa povesteasca – dar o face cu mult umor. Avand in vedere ca la unii – ca si la mine de altfel, viata este sursa de inspiratie, iar daca nu trebuie sa o coafezi, o spui asa cum e ea si lumea rade, esti fie un norocos fie un mare ghinionist.

Florin Siriac s-a realizat [ adica i s-a implinit in sfarsit visul! ], sta si face bani pe internet. Canalul lui care zicea la inceput ca are doi urmaritori, are acum 36 de mii! Hai sa va ajut sa vedeti si voi ce auditoriu are Groparu pe canalul sau de YouTube. Le-am sortat eu pentru tine, ca sa le vezi in ordinea popularitatii. In capul articolului in aveti si pe groparu bloggerul, o poza sterpelita de la el. Mica cat o aia de furnica, ca asa le pun eu acolo sus! Bafta.

Florin Siriac

Cine este Florin Siriac din Barlad?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.