Fotograful profesionist si pozele lui

Am fost la revederea colegilor la 35 de ani de la absolvire, ca sa fie bine am angajat un fotograf profesionist, sa nu cumva sa iesim mai grasi sau mai cheliosi in poze decat suntem in realitate. Am primit 229 de poze marime buna [ 6000 x 4000 ] in timp ce amaratul asta al meu de Samsung Galaxy S7 abia de le scoate la 5312 x 2988 dar asta e, eu nu-s profesionist. Nu stiu cat a costat fotograful asta profesionist, dar sincer mai bine faceam selfie-uri si poze cu telefonul. Asta e, toti trebuie sa traim cumva si sa supravietuim in capitalism.

Fotograful profesionist si pozele lui

La Alex la nunta si-a invitat un prieten fotograf sa le faca poze, omul facea cate 50 de instantanee la fiecare poza, fatuca asta habar nu am ce facea si ce nu era reglat la ea, dar ce am vrut sa subliniez este faptul ca stiu cum arata poze facute profesionist. Din astea in care toti par din desene animate fac si eu. A, mai bine facea si cateva flmari, macar acolo nu e nevoie de cine stie ce chestie, te vezi asa cum esti, in miscare.

Nici pozele de la liceu nu sunt mai breze, doar ca sunt mai clare, dar tot surprinsi toti ca dupa betie. Ma uit la poze si mi se pare ca suntem la petrecerea de Halloween, dar macar ne-am simtit bine. Sper sa nu treaca vre-un coleg pe aici ca ma ia la rost ca m-am apucat de criticat, dar acum pe bune, asta e poza sa iei bani pe ea?

poza

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.