Galaxy Tab A 10.1 review

Am zis eu ca e momentul sa-mi iau si o tableta, asa ca am optat pentru Samsung Galaxy Tab A 10.1 – 2019, o tableta din seria midle-range, nici prea buna dar nici slaba. Cel mai dezavantajos sunt cei 2 GB de memorie RAM, dar se misca destul de bine. Avantajul este cartela SIM si extensia de memorie, eu am adaugat un card de 32 GB, desi sincer nu prea am ce salva pe ea. Procesorul octa-core face fata cu bine provocarilor iar bateria de 6150 mAh merge deja d ecateva zile si abia a ajuns la 50%.

Galaxy Tab A 10.1 review

In mod evident tableta Samsung Tab A 10.1 nu are camere prea bune, ai disponibila una frontala de 5 MP si cea principala de 8 MP, deci cu siguranta nu e pentru poze. Eu am luat-o pentru a avea ceva mai mare decat telefonul si mai usor decat laptopul, pentru vacante. Vrei sa faci poze, le faci cu telefonul, am un Samsung Galaxy S6 care inca merge si am camera de 16 MP. Aplicatii am instalat minimul necesar, Skype, Messenger si FaceBook, Instagram si Google News – nu spui pentru ce, dar stiti voi ce face omul dimineata cand citeste stirile.

Butonez de cateva zile la tableta, merge rapid, nu se blocheaza si am sa ma gandesc daca mai instalez ceva sau nu. Practic nu prea am ce, folosesc telefonul – va dati seama cum arati cu o chestie de 10 inch la ureche? – asta ma ajuta caci pot merge si pe WiFi [ ac ] si pe cartela pe 4G. Adica esti acoperit. A, mai ai GPS si deci Google Maps te ajuta sa gasesti traseul rapid, mai pe scurt sunt multumit pana acum de tableta. Voi adauga o tastatura, o baterie externa de minim 8.000 mAh si cred ca e suficient.

samsung-galaxy-tab-a-10-2019-keyboard-mouse

Galaxy Tab A 10.1 2019 review [ 32 GB, 2 GB RAM ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.