Imi iau garsoniera in Bucuresti, cat ma costa?

M-am decis sa vand casa de la tara si sa-mi iau o garsoniera in Bucuresti, ca de atat imi ajung banii. Teoretic o sa ma mut in Militari Residence, dar am eu vaga impresie ca se vand fara niciun pic de mobila, roaga-te sa aiba toate chiuvetele, etc. O sa cumperi de la lustre si pana la cele mai aiurite chestii. Unele am inteles ca se dau cu bucataria mobliata, asa ca poate ma orientez la asa ceva, desi pana sa cumpar cred ca va trebui sa vad minim 100 de garsoniere. Evident o sa aleg din cele cu comision zero.

Imi iau garsoniera in Bucuresti, cat ma costa?

Inca de la inceput ma gandesc ca dupa ce o cumpar si o mobilez cat de cat, sa o inchiriez. Teoretic as putea lua intre 250 € si 300 € [ adica 1200 RON – 1450 RON ]. Daca fac asta, cred ca am gasit o sursa de venit, oricum am unde sa stau si nu m-as muta in Bucuresti nici sa ma pici cu ceara. Mergand pe varianta 250 de euro [ poate 300 dar prin agentie, ceea ce ma mai usureaza de niste bani ] ar trebui sa am la final de an in buzunar un plus de 3.000 de euro, in trei ani cam noua mii. Adica recuperez ce am pierdut la casa pe care am vandut-o mai ieftin.

Sa vedem acum ce cheltuieli o sa am. La pat deja am zis ca mai bine aduc unul de la Ploiesti, pentru ca unul ieftin costa cam 300 de euro, in timp ce chiria la un Renault Trafic ma costa 45 de euro! Evident ca se mai adauga o saltea la reducere inca 600 de lei, adica 120 de euro. Ar mai trebui un sifonier, aragaz si maisna de spalat, mai bine abandonez calculele ca deja ma doare capul. Nu mai zic ca oricum in ju5 de 2000 de lei te mai costa actele – cel putin! Eu zic sa ai macar 3.000 de euro de rezerva, ca sa nu te trezesti ca ramai cu garsoniera goala.

garsoniera în București

Îmi iau garsoniera în București, cât ma costa?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.