Unde-mi gazduiesc site-urile WordPress

A devenit o problema sa-ti gazduiesti un site WordPress cu ceva trafic – adica cu peste 5.000 de vizitatori zilnici, nu mai zic de UpTime, aici e o problema, pe care o intalnesc si eu. Azi de exemplu am doua conturi de gazduire cazute, nimeni nu raspunde la tikets, pentru ca nu-i asa, e noapte si romanii dorm. Problema mea e destul de dureroasa, pentru ca unul din site-uri produce ceva venituri si ieri am vazut efectul, castigurile AdSense au scazut la jumatate. Ce sa zici cand pierzi 50 de euro intr-o singura zi? Ca ai avut ghinion, nu-i asa?

Unde-mi gazduiesc site-urile WordPress

Cateva dezavantaje la gazduirea gratuita a site-urilor WordPress: in primul rand nu exista garantie ca vei recupera datele daca se inchide contul. Am facut deja experimentul asta de cateva ori, dar m-am invatat minte. In acest moment am cinci conturi de reseller la doua firme diferite, deci am pus ouale in doua cosuri. DA, e cam subtire as zice eu, ar fi trebuit sa am la cinci firme cate un cont. Asa as fi fost sa zicem – asigurat cat de cat. Cu o mentiune: la ce firma sa pun un anumit site? Adica daca pica un cont, tot la situatia de azi sunt: cateva site-uri nu mai sunt UP.

De ce am ales o firma de gazduire romaneasca? Pai ca sa scap de indienii de la Custom service, care fie nu pricep ce le spui, fie pricep dar se fac ca ploua! Asa ca am zis eu ca e timpul sa dau banii – nu putini, la firmele romanesti. Macar ai o satisfactie, sa zic asa. Nu mare, mica – dar eu sunt multumit, cu mici exceptii am fost online mai mereu. Au fost si probleme, dar si eu sunt un client mai dificil – sa zic asa.

Găzduire WordPress

Unde-mi găzduiesc site-urile WordPress

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.