Ghimpele, un proiect la care ar trebui sa muncesc

Ziarul Ghimpele.info cred ca ar avea succes daca s-ar ocupa cineva de el asa cum trebuie, chiar ma gandesc serios la asta. Sau poate o sa-l cumpere cineva si o sa faca ceea ce trebuie, adica un ziar online care inteapa. Momentan sincer sa fiu nu prea scoate bani, dar asta este alta poveste, despre veniturile din blogging am mai discutat aici. Nu stiu de ce ma apuc de proiecte si apoi trec la altele si de fapt nu duc niciunul la potentialul real al acestora.Poate pentru ca sper ca le va lua cineva si eu iau banii si ma apuc de altele.

Ghimpele, un proiect la care ar trebui sa muncesc

Oscilez intre Ghimpele.info si Ghimpu.eu, doua bloguri cu acelasi scop, dar care au mers un pic pe cai diferite. Ce o sa iasa din ele o sa vad eu, nu au intrat zilele in sac. Culmea este ca desi am cereri de cumparare pentru ambele, abia de trec de 3 – 4 sute de euro, iar eu sincer nua s da niciunul sub 500! Asa, ca mi se par mie bune, mai distribui cate un articol in grupurile mele de peste 100.000 de membri si ies ceva bani.

Oricum ar fi, proiectul Ghimpele este unul la care tin, sufleteste vorbind. In primul rand nu este un domeniu cu un nume bizar, ci chiar unul care spune totul despre continut. A, ca de fapt nu este un keyword si este cam greu de monetizat din punctul asta de vedere, asta chiar e adevarat. Parca suna mai bine decat e4Ro care la randul sau a depasit cele 1000 de articole de curand. Asadar am de munca, sanatate sa am si inspiratie!

ziarul ghimpele

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.