Ghita Ciobanul pe FaceBook

Sa crezi si sa nu vezi, sau sa vezi si sa nu crezi: Ghita Ciobanul are pagina pe FaceBook, deci nu profil, ci o adevarata pagina cu peste 300 K fani. Cum a reusit Vodafone sa-l gaseasca, sa-l promoveze nu stiu, dar situ ca s-au gasit destui care sa-i dea like! Mi-am tras si eu un cioban, dar cum sa-i zic? Ciobanul si mai cum? Si o sa strang like-urile cu miile? Hai sa vedem ce iese!

Ciobanul Ghita pe FaceBook

Am gasit un cipban, nu stiu cum il chiama, insa cu siguranta ar eoi, e real si de ce sa nu-l promovez? Gogu o fi un nume bun? Incerc prima data cu Gogu Ciobanu, daca nu merge mai caut prin lista de nume de botez, cu siguranta o sa gasesc pana la urma un nume bun.

Si ca sa fie totul ok, o sa-mi cumpar doua oi si un carlan, asta chiar e serios, o sa invat sa mulg lapetele si o sa am branza de oaie cat pentru o familie normala, din 3 membrii. Sa vedem ce rasa o sa iau, caci daca vor da macar 500 de grame pe zi, de oaie, o sa am un litru de lapte, deci cateva sute de grame de branza proaspata. Poate amestce cu lapte de vaca si fac branza mixta.

Ciobanul Ghita al II-lea

Ciobanul Ghita al II-lea

Daca vreti sa-l gasiti pe ciobanul meu pe FaceBook, incercati la Gogu Ciobanul!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.