Glume de la Gandul.Info

Recent mi-a atras atentia o gluma [ pot sa zic chiar o gluma proasta ] facuta de Doru Dendiu prin publicarea unui articol de pe Gandul.Info legat de cetatenia romana, cu un set de 10 intrebari ce se pot pune unui viitor cetatean roman. Hai sa le analizam putin, sa vedem ce si cum te pot ele ajuta sa capeti cetatenia romana, fie si daca esti cetatean moldovean si vrei sa redobandesti cetatenia romana.

1.  Care sunt trăsăturile statului român?

Doru Dendiu

Doru Dendiu

Pai depinde de roman nu-i asa? As spune ca romanul este oportunist, mincinos, laudaros si ca nu prea-i place munca, dar ar spune multi ca ma insel. Sa dau oare exemple?

Desi nu am redobandit cetatenia romana, caci spre fericirea mea nu mi-a fost luata niciodata, nici mie si nici strabunilor mei, intrebarea cu numarul 1 mi se pare mai mult haioasa decat serioasa!

Dar intrebarea era despre statul roman si nu despre romani. Nu stiam ca statul are trasaturi, la fel ca omul, asa ca ma gandesc ca daca ma intrebau pe mine spuneam ca trasatura principala este ca nu este, ca sa-l parafrezez putin pe ilustrul Caragiale.

9.  Ce lungime are lanţul Munţilor Carpaţi şi cât din el este situat la noi în ţară?

Asta pare o intrebare pe care o gasesti mai repede la emisunea de la postul TV pe care nu-l urmaresc aproape niciodata, prezidata de Dan Negru: „Te pui cu blondele”, unde participantii ar fi cei de la Miscarea Populara.

2.  Care sunt îndatoririle unui cetăţean român?

Desi nu era normal, dar ce mai este normal cand vine vorba de redobandirea cetateniri romane, am pastrat la final intrebarea cu numarul doi. Aici in afara de faptul ca trebuie sa-mi slujesc tara in situatii limita, ca cele de razboi, cred ca singura mea indatotire este sa emigrez cat mai rapid, sa scap de coruptia si hotia din ROMANIA! Asta daca nu ajung cumva parlamentar si trebie sa mai stau putin sa fac buzunarul mai marisor, apoi sa merg euro deputat!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.