Google Pay Moldova

Deja nu cred ca se mai mira cineva cand platim cu telefonul in loc sa purtam cardul fizic cu noi. Google Pay are un mare avantaj: poti avea salvat in cont mai multe carduri, platesti cu care vrei tu, la orice terminal wireless disponibil – mai putin la Metro in Moldova. Asadar pana cand serviciul este gratuit eu zic ca e cea mai buna alternativa, sa vedem insa ce ne rezerva viitorul. Google Pay in Moldova merge perfect, mai ales daca e asociat cu un cont Revolut, ca sa ai un schimb valutar excelent. Un exemplu, azi 1 RON era 4,12 MDL la oficial, eu am schimbat – platit – la 4,11, cu un ban mai putin fata de cursul BNR.

Google Pay Moldova

Din pacate nu poti sa instalezi aplicatia Google Pay in Moldova, dar merge daca ai un cont Gmail facut in alta tara, de exemplu in Romania. Am si varianta de rezerva Samsung Pay, caci nu se stie cand o sa ai nevoie de un backup si de obicei se intampla fix cand iti e lumea mai draga. Din cate stiu eu exista BCR si in Moldova, ei aveau ca varianta George Pay, dar cel putin in Romania nu mai functioneaza.

Eu calatoresc destul de mult, cel putin patru tari pe an strabat si chiar locuiesc acolo scurte perioade de timp. Asadar am nevoie mereu de bani la indemana, iar schimbul valutar nu este o solutie ok. Cum ziceam, daca ai si un card Revolut – chiar varianta gratuita, ai posibilitatea sa scoti cash contravaloarea a 800 de RON, suficient sa ai maruntis acolo unde nu potu plati cu cardul.

Concluzie: poti avea un cont Google Pay in Moldova, se poate folosi cel existent fara probleme, poti atasa la el cateva carduri in asa fel incat sa platesti cu care vrei la comercianti. O solutie moderna si mai ales folositoare, traim totusi in epoca digitala, iar telefonul cu amprenta este o solutie viabila la tinut minte parole la carduri. Eu unul recomand oricui solutia asta, indiferent cate carduri si la cate banci are cont.

Google Pay Moldova

Google Pay Moldova

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.