Google search este in balarii de ceva vreme

Ai vazut ca au scazut veniturile pe site-ul tau si nu stii de ce? Hai sa-ti zic eu de ce? Pune-te pe cautare poze, apoi cauta rata [ evident ca aici poate fi rata la banca sau rața din curte, in niciun caz soricelul, nu-i asa? ] si vezi rezultatele [ sursa – Sorin Frumuseanu ].  Asadar va trebui oare sa ne apucam sa scriem cu diacritice daca vrem sa ne recunoasca motoarele de cautare ca fiind site-uri in limba romana si a nu amesteca rezultatele in cautari cu cele in engleza sau alte limbi?

Google search este in balarii de ceva vreme

In mod cert ceva nu mai merge cum trebuie pentru cautarile in limba romana, iar eu am pierdut cateva pozitii la site-uri pe care ma bazam. Ideea de baza in munca asta de blogger este ca mereu apare ceva nou si tu esti pus in situatia de a remedia ceva ce oricum era bun, deci nu e vorba de greseli ci mai degraba de abordari. Mai dificil este deci sa faci sa mearga ceva care de fapt trebuia sa mearga de la sine.

Am verificat acum cateva cuvinte cheie si se pare ca au cazut cu una sau chiar doua pozitii, ceea ce in trafic se traduce prin injumatatire – iar aici vorbim evident de TOP 5 sau 10 in cautari. Nu prea imi place asta, dar se pare ca va trebui sa gasesc rapid o rezolvare. Dar sa vedem cine a urcat in clasament, din cauza cui am eu de suferit? O sa-ti vina sa razi, la unul din site-uri sunt depasit de mine, DA – ai citit bine, m-am depasit eu singur, cu un site gratuit de pe WordPress, apoi cu un grup tot al meu pe FaceBook, iar apoi urmeaza ceea ce webmasterii numesc money site! Sincer cand am vazut am cazut de pe scaun, nici macar nu stiu cum sa rezolv problema! Mai caut inca cateva exemple si daca singur mi-am dat cu stangul in dreptul, ma las de meserie [ bine, daca nu gasesc rezolvare! ].

Google+

Google search este în bălării de ceva vreme

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.