Google Search Ranking Update la algoritm

Nu ma mai mira ca periodic site-urile mele scad in pozitionari, evident ca doar stand si scrind aici articole nu mai merge sa ajungi numarul unu in cautari! Asa ca noul updade din martie la Google Search Ranking nu mai trebuie sa mire si/sau sperie pe nimeni! Asta-i viata online, iar eu ma bucur ca o scald asa de cativa ani. Bine macar ca am sapte site-uri cu continut recomandat, macar inseamna ca nu ma zbat degeaba de atata vreme cu site-urile astea.

Google Search Ranking Update la algoritm

Cat de jos poti sa ajungi in cautari? Pai de pe primele pozitii pe pagina doi e suficient ca sa-ti treaca rasul. Cand ma gandesc ce bine stateam eu acum cativa ani, scriam cateva articoel si gata, eram pe val. Acum nu mai e la fel de usor, insa nu ma plang, desi am cateva domenii pe care le tin degeaba, nu scriu pe ele si ma mir ca nu fac bani. Lasa ca-i ok si asa, un ban de ici si unul de colo, mai pierzi pe unde nu se poate, in general insa sa fie pe pozitiv si ii dam bataie inainte, ca inainte era mai bine, nu-i asa?

Cat de grav este acest update? Fata de ce a fost odata cu Panda si alte animale lansate sa ne distruga pozitiile in cautari, asta din martie 2019 e floare la ureche. Stii ce ma bucura? Ca nu am prea fost afectat intr-o masura semnificativa, dar de cazut am cazut constant, de pe pozitia 1 pe 7 pana acum, si inca mai e ceva loc de manevra!

Google algorithm

Google Search Ranking Update la algoritm

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.