GPS in limba moldoveneasca

Avem marea bucurie de a anunta lansarea primului GPS in limba moldoveneasca, probabil cea mai buna oferta pentru cetatenii moldoveni care nu vorbesc romaneste, insa isi doresc un aparat GPS care sa le ofere hartile Europei in limba moldoveneasca – sau limba de stat cum i se mai spune.

Sa presupunem ca esti in Italia, vrei sa te orientezi pe micile stradute din Roma sau Milano, insa GPS-ul tau nu are decat limba italiana sau engleza. Esti terminat – insa acum ai la dispozitie cel mai modern aparat de orientare – GPS-ul tradus in limba moldoveneasca! O minune de aparat, pe care orice moldovean il va aprecia la justa sa valoare.

Utilitatea GPS-ului in limba moldoveneasca a fost dovedita in momentul in care unmoldovean, aflat la volanul unui BMW – model X5 sau X6 – adus de curand din Germania, avea GPS-ul inlimba germana si romana, insa la o cotitura aparatul a zis: in 100 de metri virati la stanga, moment in care moldoveanul a fost sa opreasca BMW-ul in mijlocul strazii.

Astazi, datorita celu imai nou model de GPS in limba moldoveneasca, aparatul anunta corect: in 100 de metri „tormozeste la leva”. Nici un moldovean nu se va mai incurca in mijlocul orasului Milano! Cumparati acum hartole GPS gratuite in limba moldoveneasca, lipitile pe aparatul vostru GPS si rezolvati cea mai grea problema, scapati de limbile necunoscute din aparatul vostru GPS!

Indiferent ca aveti un aparat GPS cumprat din Anglia, America sau chiar „chitaian”, cumparati hartile gratuite in limba moldoveneasca si lipitile pe GPS-ul din masina! Veti avea inclusiv varianta 3D a hartilor din zona nenetilor traduse in limba moldoveneasca (de stat – stat jos, stat in picioare si stat la coada), iar comenzile vocale de genul: luati mana de pe „ruli” sau va rog sa „glusiti” masina inainte de a „zavodi” tractorul, vor fi acum disponibile si la modelele hands free!

GPS in limba moldoveneasca

GPS in limba moldoveneasca

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.