Din nou despre gramatica si scrierea corecta

Nu stiu ce m-as face daca as ramane fara subiecte la gramatica, sau la sectiunea cum scrie corect. Norocul meu este ca avem suficient de multa lume care inca nu stie sa scrie in limba romana. Singura problema este ca din asta nu faci bani, adica din gramatica, in schimb ajuti lumea sa invete mai bine limba romana. E si asta un scop in sine, daca pot zice asa. Poate ca o sa se nasca din asta cativa content writeri care o sa-mi multumeasca. Evident exista si categoria celor care fac greseli pentru ca nu recitesc ceea ce au scris, de multe ori fiint de fapt greseli typo si nu de gramatica.

Din nou despre gramatica si scrierea corecta

Dar in afara de greselile de typo, cele care au la baza neatentia sau ma rog lipsa dexteritatii de a tasta corect, de multe ori observam ca cel care scrie sau comenteaza chiar nu stie gramatica limbii romane. Asa ca pentru ei am creat aceasta sectiune de garamatica limbii romane, ca sa poata sa se informeze corect. Recunosc ca am incercat sa fac si lectii de limba germana, franceza, engleza, turca si suedeza. Asta asa de amuzament, evident.

Imi pun ceva seprante in site-ul de limba franceza, desi am cam abandonat lectiile de peste sase luni. Astept sa creasca grupul pe FaceBook, macar cateva mii de potentiali elevi sa am, ca sa am cui distribui. Alta treaba ar fi daca s-ar gasi colaboratori, care contra unsei sume modice, sa-si distribuie iei lectiile. Cat se poate castiga din treaba asta? Cam 1000 de euro pe luna, asa ca as merita si eu un mic cadou lunar [ cateva sute – nu multe, 3 sau maxim 4 ].

Cam asta e treaba cu gramatica si portalul e4Ro si gramatica, macar stiu ca am facut ceva util. Sau poate am sa mai scriu cateva articole pe tema asta, ca loc e destul.

corect

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.