Grant Cardone ne invata cum sa facem 1000 de dolari pe zi

Grant Cardone este unul dintre cei trei participanti la show-ul Miliardar sub acoperire 2021, sa vedem cum crede el ca se pot castiga 1000 de dolari pe zi. Prima lectie: nu fi sceptic, iar aici cred ca ma incadrez si eu, prea mult scepticism nu te face milionar! Probabil ca nici blogging-ul nu te ajuta prea mult, decat daca la final ajungi sa vinzi ceva. Scopul final al lectiilor oferite de Grant Cardone este obtinerea independentei financiare. Adica sa ai atat de multi bani, incat sa nu te mai gandesti la ei ca la ceva necesar pentru a supravietui.

Grant Cardone – cum sa facem 1000 de dolari pe zi

Totul pleaca de la plata facturilor, de la chirie si pana la hrana de zi cu zi. O chestie interesanta: ceea ce nu-ti place cel mai mult s-ar putea sa fie poarta catre succesul financiar pentru tine. Cel mai des am auzit ca daca faci ce-ti place, atunci nici nu ai sa simti ca muncesti, iar asta te-ar ajuta sa ajungi miliardar [ hai ca merge si milionar pentru inceput! ].

O chestie pe care am invatat-o ieri: un site in plus pe un subdomeniu poate insemna un ban in plus in buzunar. Iar din clipul lui Cardone am inteles ca trebuie sa-ti pui obiective, tinte intermediare catre telul final: independenta financiara. Adica chiar daca stii ca vrei sa ajungi la un milion de dolari, primul pas este sa faci o mie! Culmea ca asta mi-am propus si eu, sa fac cumva sa am 1000 de euro lunar din blogging. Acum e cazul sa vedem daca reusesc si al doilea prag: 5.000! Sunt pe drum, merge bine si sa speram ca nu-mi ia cativa ani sa ajung la pragul asta.

Ca sa crezi cu convingere ca poti face 1000 de dolari pe zi trebuie sa reduci totul la ceva credibil. De exemplu daca ai lucra 24 de ore pe zi – ceea ce cu ajutorul tehnologiei se poate, ar trebui sa faci cam 42 de dolari pe ora. Hai ca deja nu e greu, nu-i asa? Ar fi cam de 3 ori cat se poate castiga minim pe ora ca angajat.

Cum poti munci 24 de ore pe zi? Simplu, cu ajutorul internetului. Un blog poate fi citot 24 de ore in fiecare zi, dar trebuie sa ai cintent interesant si evident sa fii usor de gasit. Cum te gaseste lumea? Pai fie prin brand [ e4RO ] fie prin cautari pe internet. O chestie misto este sa reinvestesti castigul, doar asa poti creste. Cum sa investesc eu profitul? Pai o chestie ar fi sa fac blogul mai bun, mai rapid, mai accesibil.

1000 de dolari pe zi

Grant Cardone – cum sa facem 1000 de dolari pe zi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.