Greu la deal cu boii mici

Desi am promis ca voi scrie despre gramatica si despre cuvinte si expresii cu explicarea lor, uite ca iar scriu despre orice altceva decat despre ce promit. Asa-s eu, nestatorinic si vorba goala! Atat de bine imi merge blogul incat cautarile au scazut la jumatate de cand m-am apucat sa implementez noua mea idee despre blogging. Cred ca am o problem acu pluggin-ul de site map, vad ca e mereu in pending – deci cred ca a venit vremea sa-l scot din uz. Nu de alta, dar daca nu ajuta de ce sa mai manance din resurse? Done! A mai ramas W3 Total Cache, parca vad ca nici al anu face ce promite si scap si de el!

Greu la deal cu boii mici – proverb romanesc

Deja era sa ma sperii cand am vazut ca nu pot sa fac UpLoad la poza, dar cred ca era de la frig – mai cade internetul din cand in cand. Nu de alta, dar de curand am facut modificari la hosting si deja sunt la limita pachetului, iar e4Ro creste de la o zi la alta, ca Fat Frumos. Din fericire nu am motive sa intru in panica. Tat normal cum zic aici la Chisinau moldovenii – dupa 13 ani am ajuns sa le inteleg graiul!

De ce ma vaicaresc eu totusi, imi puteti explica? Lucrurile merg mai bine ca acum un an – o spune AdSense ca asa vrea el, sa-ti arate zilnic cum stai fata de perioada anterioara, iar la mine este cand cu plus cand cu minus, dar in mare paret cu plus. DA, luna asta cred ca nu va fi la fel de buna ca precedenta, dar sa nu ne plangem, o scadere de 50 de euro nu e chiar asa de grava precum pare! Sa nu zic hop pana nu sar gardul, este posibil orice in mediul asta online, eu sper totusi sa recuperez cei 50 de euro si sa inchei onorabil incasarile din decembrie – pentru cine nu stie, AdSense plateste pe 25 luna viitoare! Mai rau este ca va trebui sa fac oricum un drum la Husi cum face vremea ceva mai buna – azi la ora asta am masina inghetata bocna!

Car cu boi

Greu la deal cu boii mici – proverb romanesc

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.