Ce este si ce nu este un grup de FaceBook

Am vazut diverse discutii pe grupurile de FaceBook, asa ca am zis sa lamuresc lumea cum sta treaba cu acestea.In primul rand un grup de FaceBook nu ne rezolva toate problemele, deci nu ne bazam pe el 100% cand vrem sa facem ceva. Sau cel putin nu pe un singur grup, oricat de mare ar fi acesta. In al doilea rand sa stiti ca are un loc unde poti sa cauti informatii pe grup. DA, o sa te mire dar si altii au mai cautat raspunslul la intrebarile care te framanta, mai ales daca e un grup tematic. Ai folosit aceasta functie?

Ce este si ce nu este un grup de FaceBook

Grupul de FaceBook nu este pagina ta personala, asadar atata timp cat adminii se ocupa GRATIS de grup, nu le face reprosuri. Poate au si ei serviciu, poate nu lasa pe oricine sa le adminstreze grupul pentru ca nu doresc sa fie un avizier sau un loc plin de reclame, clipuri, sau mai stiu eu ce chestii inutile pentru 90% din membrii grupului. Incearca sa contactezi adminul care vezi ca e mai activ in grup si lamureste lucrurile cu el. Eu unul as avea o postare numita Avizier, unde poti posta atunci cand vezi ca ai ceva care nu s-a aprobat.

Un grup de FaceBook nu este market place, adica nu e creat pentru a vinde si cumpara, chiar daca se poate face si asta. Dar in general nu este pentru asa ceva. Inca ceva: nu posta acelasi lucru in mod repetat! Verifica daca ti s-au aprobat postarile si discuta cu adminii [ nu cu moderatorii ] de ce nu s-au aprobat. Nu jigni adminii si moderatorii, nu te ajuta cu nimic!

Grupul de FaceBook nu este cinematograf public, asa ca nu fa sesiuni video, doar daca vezi ca mai sunt pe grup aprobate, poti totusi incerca. Nu este nici locul unde-ti gasesti sotie sau partenera de o seara. Asa ca fii decent in grup. Verifica ce s-a mai postat si abia apoi inceacra sa postezi si tu lucruri similare.

Ai grija de cate ori postezi acelasi lucru. Sa zicem ca oferi masaj de relaxare, sau pui unghii cu gel. Nu trebuie sa le spui asta zilnic, nici macar de doua sau trei ori pe saptamana. Agaseaza! Daca sunt 1000 de prestatori de servicii intr-un grup de 10 mii sau 20 de mii de persoane. Cum ar fi ca la fiecare 2 secunde sa-ti faca bip telefonul si sa vezi doar oferte, unul face tatuaje, altul repara telefoane, asta zilnic si mai ales in mod repetat! Ar mai fi de spus multe, dar sunt sigur ca o sa comentati voi mai departe!

Grupuri pe FaceBook

Ce este si ce nu este un grup de FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.