Grupuri si pagini dezactivate pe FaceBook

Ma trezesc de dimineata si intru sa vad ce mai fac paginile si grupurile mele pe FaceBook si ce sa vad? Grupul romanilor din Elvetia a disaprut, pentru ca incalca standardele lui Zuckerberg. Probabil or mai fi si alte surprize, dar ideea este ca in mod cert nu a incalcat niciun standard si nu erau stiri fake sau alte chestii care sa justifice actiunea. Asta este, ne adaptam din mers, ce sa facem? Oare ce surprize ne mai asteapta dupa ce cateva zile nu am putut lucra normal pe retreaua de socializare?

Grupuri si pagini dezactivate pe FaceBook

Dupa ce o zi intreaba nu am putut posta poze pe FaceBook, urmeaza si o surpriza mai putin comestibila, a disparut cel putin un grup de peste 2.000 de membri care cu siguranta nu incalca niciun standard al comunitatii [ macar puteau sa-i dea o zi sa remediezi daca ceva nu era ok, dar asta este, e pe bani nu pe necesitatile celor inscrisi!

Au inceput sa dispara grupurile de pe FaceBook, asta e realitatea si nu prea cred ca avem ce face. Bine ca a fost unul de 2 K si nu mai mare! Desi sincer chiar muncisem la acel grup, comunitatea era in crestere. Asta este, acum am doi membri si astept sa se reinscrie macar fanii paginii, care sunt peste 1.000! Recuperam si mergem mai departe!

Grupuri de FaceBook sterse fara motiv? DA, Mark Zuckerberg a anuntat ca va sterge pagini si grupuri dar nu va sterge si profilul persoanelor care le-au creat, desi am mari dubii ca nu va fi asa. Am ramas fara un grup care nu facea reclame, nu vindea si nu avea stiri – nici macar de la marile site-uri de stiri, asa ca sincer nu inteleg rationamentul – clar, a fost un program, un algoritm automat, nu sta nimeni sa stearga manual pagini si grupuri! De cate ori nu se stergea o postare, cereai reexaminare si intr-o secunda se remedia? Daca nu cereai, ramaneai fara postare! Urmeaza …?

FaceBook

Grupuri si pagini dezactivate pe FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.