Horia Brenciu vs Tudor Chirila si Irina Rimes

Cei trei jurati de la Vocea Romaniei: Horia Brenciu, Tudor Chirila si Irina Rimes sunt parca in competitie directa la Pro TV. Am zis sa fac cateva sapaturi si sa vad care pana la urma este cel mai apreciat dintre cei trei. Trebuie sa zic ca nu agreez compozitiile si prestatiil e niciunuia dintre cei trei, asa ca macar de partinrea unuia nu pot fi acuzat. Horia Brenciu este mai cunosacut publicului de toate varstele. DA, canta si caver-uri, spre deosebire de Tudor si Irina care isi canta propriile creatii. Insa ar esi Horia destule compozitii personale, asa ca nu inteleg de ce Tudor Chirila il tot musca de fund pe tema asta.

Horia Brenciu vs Tudor Chirila si Irina Rimes

Daca ma intreaba cineva de cine-mi place mai mult din juriul actual de la Vocea Romaniei, am sa zic clar: Smiley. Da, pentru ca e mai decent, mai omenos si mai placut. Chirila este obraznic, nu-mi place muzica lui, comportamentul sau, adica nimic placut la el. Irina e mai „moldoveanca” sa zic asa, intr-un cuvant. Se imbraca cam aiurea, dar e treaba ei, nici Chirila nu exceleaza la capitolul vestimentatie.

Asa ca lasam la o parte parerile personale si mergem pe YouTube unde presteaza toti trei [ Horia Brenciu, Tudor Chirila si Irina Rimes ]. La numarul de fani conduce la distanta considerabila Irina Rimes cu peste 500 de mii de fani, pe langa cei 64 de mii ai lui Chirila sau 53 de mi ai lui Brenciu. In schimb la numarul de vizualizari, Horia Brenciu sta excelent, cu multe clipuri cu 5 sau 2,8 si 2 milioane de vizite. Chirila are cel mai mult 500 de mii, deci despre ce vorbim? Pana si Irina Rimes are 47 de milioane la melodia „Ce s-a intamplat cu noi”, adica de departe pe primul loc la public!

Tudor Chirila sta ceva mai bine daca vorbim de canalul formatiei Vama, dar oricum e departe de Irina. Asadar ce-i da dreptul sa se agite atata? Faptul ca probabil a fost sprijinit de notorietatea familiei sa ajunga in televiziune? La Irina Rimes e clar, o fata din Republica Moldova d ela tara, ajunsa in TOP pe propriile puteri. Nici la Brenciu nu putem spune ca a avut „pile”, chiar daca a inceput la RoBingo si a fost interpetul melodiei de generic la Aladin. Da, era ceva mai slabut si parca si vocea i s-a schimbat de atunci. Ce ani, anii ’90 cand ne uitam la TVR sa vedem cat mai castiga lumea din cultura – sau noroc!

Horia Brenciu in juriu

Horia Brenciu vs Tudor Chirila si Irina Rimes in Social Meida

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.