Hosting gratuit sau platit

Drept sa va spun nu stiu daca raspunsul este la indemana oricui, caci intre hosting gratuit si cel platit este o diferenta: ai dat banul si nu-l mai ai! Dar si sa stai pe gratis si sa ramai fara munca cum este? Am incercat pana acum trei variante de gratuitati, cea de la Hosting24, cea de la Ablog si cea de la hostinger. Al primele doua nu mai are rost sa va zic ca ori ramai fara date, ori cum e cazul Ablog.ro, dispar ei cu totul! Sa vedem ce zic ultimii, dam repede peste cunoscutul CPU Limit exceeded ?

CPU Limit exceeded

Principala problema din ultimile 6 luni la cei ce ofera hosting este mesajul CPU Limit exceeded, desi am vazut ca mai sunt probleme la I/O usage, care la planuri mici, este destul de scazut. Cica sa-ti iei un VPS, doar ca mie panaramele de la ISP imi blocheaza PuTTY.

Probleme Hostinger

Cica o sa ai probleme daca alegi gazduirea gratuita de la Hostinger, eu insa vreau sa verific, am un domeniu care nu prea mai merge [ nu ma ocup de el, un IP in plus nu strica nicodata, avem deja sa zicem 3 + un VPS ], cam scump ar zice unii, dar asta e, joaca necesita bani, iar banii aduc la randul lor alti bani.

Hosting gratuit sau platit

Plartit zic eu! Ia sa vedem, deci un IP pe Comunicate.info, e-4com.info si iQNet.info, alt IP pe caut-bona.info si evident unul pe e4Ro! Al patrulea IP disponibil pe VPS, unde avem hostat nimic! Iar pe Hostinger am pus 4ULady.info de proba, sa vedem daca e adevarat ce barfeste lumea sau chiar sunt buni!

Hostinger

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.