Ianuarie 2019, pe locul trei la postari de la infiintarea e4RO

Ma uitam pe arhiva site-ului e4Ro si am descoperit ca luna ianuarie de anul asta a fost pe locul trei ca numar de articole publicate, tumca 56, dupa ce in prima luna de existenta am reusit un maxim de 65 de articole, egalat sa zic asa in noiembrie anul trecut si cam asta a fost sa fie TOP 3 luni de cand ne-am infiintat. Oricum nu trec eu de 1000 de articole prea curand, desi azi sper sa ajung la 850, deci cat timp sa-ti ia sa scrii inca 150 de articole? In ritmul asta, cam trei luni, ceea ce ma cam pune pe ganduri, dar este clar ca oricum ar fi, ajung eu la target ( sau targhet? ) cat de curad.

Ce sa mai scriu eu pe site? Sunt in criza mare de idei, asa ca am inceput sa arunc cu privirea pe la altii, Zoso, Cabral si altii. Sincer despre ce scriu ei mai bine nu scriu, decat sa ma obosesc degeaba. Sau poate tocmai aici e buba, ei stiu ce se cauta si eu nu? In rest ce sa mai zic? Stau si scriu despre gramatica, mai nou am inceput sa scriu si despre alte limbi, cu siguranta o sa am ceva mai multe sanse sa vina lumea pe la mine pe site-uri.

Chiar ma gandesc ce bloguri sa mai citesc, sa ma inspir si eu si sa fac un blog mai bun. Dar nu gasesc nimic interesant, nici macar in distribuirile de pe FaceBook, asa ca o sa trebuiasca sa ma descurc singur in continuare, asa cum am facut-o si pana acum. Asa e viata asta, cauti sa copiezi de la altii si nu ai de la cine!

Civilizație

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.