Idei de afaceri in Olanda

Candva site-ul romanilor din Oanda mergea asa de bine incat ma gandeam sa emigrezi si eu in tara lalelelor. Chiar ma imprietenisem cu o romanca din Olanda, pe vremea aceea aveam si un forum al diasporei romanesti din Europa si nu numai. Culmea este ca ma bate iarasi gandul sa deschid acel forum, de data asta faca sa mai fac greseala de a avea unul gratuit. O chema Loreda si era o tipa super, inscrisa pe forum prin 2007. Cea mai activa perioada cred ca a fost prin 2008, sau cel tarziu 2010. Asa ca nu e tarziu nici azi sa incep o afacere acolo.

Idei de afaceri in Olanda

Cred ca am vazut pe undeva un curs de limba olandeza, dar ca sa faci afaceri in Olanda cred ca e suficient sa stii engleza. Stiu pe cativa care au ales exact zona aia [ Belgia, Olanda, Danemarca ] ca sa isi inceapa afacerile profitabile. De exemplu o firma de transport, ca sunt atat de multi romani in zona incat precis nu are cum sa nu mearga. Plus ca in Olanda e cam voie sa faci orice.

Uite ca daca ai sti cumva limba olandeza ai putea chiar sa te ocupi de copii lor, adica sa fii bona la olandezi. Astia platesc bine, nu ca romanii nostri. Program lejer, nu e indicat sa fii interna, ca altfel nu mai ai program liber niciodata. Plus ca nu e chiar asa de interesant sa stai nas in nas cu cineva 24 de ore pe zi!

Daca te duce capul ai putea sa-ti faci un site de vanzari online, evident ca tot in limba tarii ca asa cum sa dea de tine? Iti sugerez sa alegi ceva de nisa, sau ma rog – ai putea incerca cu produse handmade. Idei de afaceri in Olanda ar fi mai multe, de la flori si pana la substante din alea pentru turisti care vor sa aiba mereu capul in nori.

Olanda

Idei de afaceri in Olanda in 2021

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.