In sfarsit plec din Romania

Astept de prin mai sa plec din Romania, asta pentru ca atunci aveam planificat concediul. Au trecut doua luni de atunci si iata ca teoretic am sansa sa plec la casa din Ungaria. Nici nu-mi dau seama ca au trecut 10 ani de cand sunt proprietarul unei case de vacanta, la care uite ca era cat pe ce sa nu ajung. Dar sa nu zic hop pana nu am sarit parleazul, mai am de trecut trei vame. DA, pentru ca nu sunt in Romania, asa ca prima faza va fi sa iau avionul si sa merg acasa, apoi de colo daca nu ma pun astia sa stau 14 zile in carantina, sa plec in Ungaria.

Plec la casa din Ungaria

Am stat cu ochii ca pe butelie pe site-ul reopen.eu, sa vad cand pot sa plec din tara. A, as fi putut alege sa merg direct la Budapesta, dar vreau sa merg cu maisna din Romania in Ungaria, ca acolo am de alergat o gramada. Maine sun la ambasada sa aflu noutatile, am sa le scriu si maghiarilor sa vad ce vesti au ei. Nu stiu daca s-au reluat pe bune cursele de calatori, dar se pare ca raspunsul este afirmativ.

Iti dai seama ce de munca am de facut cand ajung acolo? Nu cred ca vecinul si-a facut treaba si a tuns iarba asa cum trebuie, dar asta e. Am pierdut si toate fructele, au ramas merele dar pe alea nu stiu daca le prind la toamna. Nu mai zic de zmeura, aia cred ca fiind neudata e vai de a, plus ca e napadita de iarba. Dar macar o sa ma relaxez. O sa fiu singur, sotia nu vine ca … na, nu stiu de ce nu vine, motivul real vreau sa zic. Asta e, sunt liber la gratare si bere!

Vacanta in Ungaria

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.