Inca o luna pana la aniversare

Teoretic pe 8 martie o sa implinim sase ani in mediul online – evident ca nu eu ci site-ul e4RO. Asa ca m-am gandit sa-i fac o surpriza colegului meu Ciprian Bacioiu, poate trece pe aici si cine stie, lasa un comentariu si asa aflu si eu o adresa de email, ceva. Ca sincer imi este cam dor de el, ca asa-i la batranete, te apuca nostalgia si dorul de colegii de liceu – chiar si de cei din facultate [ pe cei de la Aeronave i-am uitat aproape pe toti! ].

Inca o luna pana la aniversare

Ciprian BacioiuAsa cum ziceam, din cate stiu eu Ciprian Bacioiu a terminat electronica si a cam sters-o in State, arata bine zic eu la peste 50 de ani de viata, cred ca s-a realizat. Teoretic mai are si el cam 13 ani pana la pensie, asa cum avem toti din generatia noastra. De la colegi de banca prin clasa a 8-a, vecini de cartier si evident colegi de scoala din clasa 1-a si pana intr-a 12-a. Am fost o generatie fericita as zice eu, mereu impreuna. Pana si la meditatiile la mate de la domnul Popescu de la Institut am fost impreuna! Viata asta e asa bizara, ma intreb oare din cei 46 de colegi de liceu – la care se adauga cei pierduti pe parcurs la trecerea in clasa a 8-a si a 11-a, oare pe cati o sa-i mai revad? L-am revazut pe (Adi) Adrian Dinu, pe Paul Lacatus, ( Gabi) Gabriel Florea si cam atat. Poate ajung anul asta la revederea de 35 de ani, ca ar cam fi cazul.

Dan IonescuDaca o sa merg in septembrie la revederea cu colegii, o sa fie cel mai activ an din ultimii 15. A, am uitat ca m-am mai intalnit si cu Iulian Popescu, Cu Catalin Gimbir, cu (Catran) Constantinescu Florin si cu Tureac Ciprian. Ba chiar si cu Gogu Cornel m-am intalnit odata pe strada, intamplator. Cred ca astia sunt cam toti colegii cu care m-am intalnit in ultimii 10 ani, asadar daca o sa am sansa sa ajung la revederea de 35 de ani [ mama ce numar, oare candva am avut si varsta asta, nu-i asa? ], poate ma intalnesc cu mai muti! Masina sa mearga, sanatos sa fiu si se rezolva! In poza colegul Ionescu Dan, poza trimisa azi pentru ca nu a ajuns la revedere!

UpDate: am fost la revedere, a fost super fain, mi-am revazut o parte din colegii de care m-am despartit acum 35 de ani – de fapt am plecat in 84 din Campina si nu m-am reintors decat pentru maxim doua sau trei zile, sa-mi vad mama si din cand in cand la o bere cu cine era prin oras!

Colegiul National Nicolae Grigorescu Campina

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.