Inca una cu Malin Bot

Malin Bot si-a facut public CV-ul, evident ca pe FaceBook, pe youtube nu am verificat inca. Baiat bun nea Malin asta, am vazut ca ma citeste, asa ca am zis sa-i mai zic una sau doua. Dersi e la fel de alb la par ca mine, e mult mai tanar, nascut pe la Resita in 1976, una august, ziua 26. E fecioara, imediat dupa leu. A absolvit Facultatea de jurnalism in 2000, la 24 de anisori. Pana aici nimic ciudat, doar ca imedoat a si ajuns director executiv la  S.C. Timisoara S.A. Marfa, nu am ce zice, eu m-am angajat la mine la forma din prima directir general [ asa am scris si in cartea de munca! ].

Inca una cu Malin Bot

Iti dai seama, el director executiv la primul ziar independent din tara, dar in 2000! Ok boss, asta e – aidca am inteles ca ala era infiintat cu mult inainte sa vii tu sef executiv, am doar nelamurirea cum a supravietuit fara tine atata amar de vreme! Intre timp in cativa ani, pana prin 2004 schimba serviciile ca pe ciorapi – asa schimb eu, mai rar, odata pe an. Ajunge stai sa vezi, reporter al trustului Ringier, la redacția locală Evenimentul zilei.

Ca sa vezi ca stie sa se si laude: ca idee a scris pe pagina sa de FaceBook la persoana a treia! Ba esti prost? Acum pe bune, se uita la el in oglinda si a decis sa isi vorbeasca la persoana a treia?

În 2011 i se oferă, la București, poziția de redactor-șef adevarul.ro și aduce acest site în prima pozitie sati/site-uri de știri.

DA, cam mare gradina asta si multi au sarit gardul. Apoi brusc devine redactor-sef online evz.ro! Adica eu acum sunt senior editor online la e4RO? Din februarie 2017 este jurnalist independent, adica nu mai are loc de munca, freelancer ca si mine, doar ca eu mai iau si pensie, ca am muncit destul pana la varsta asta. Gata, m-am decis, de maine ma fac si eu din asta independent, imi iau un GO Pro si la treaba baiete, ca asa se face banul in ziua de azi!

Malin Bot la munca

Poza cu Malin Bot la munca șterpelită de pe FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.