Influenceri pe 2Performant

Incerc de ceva vreme sa gasesc o metoda mai buna de facut bani cu site-ul meu, asa am ajuns sa-mi dau seama ca sunt inscris pe platforma 2Performant, care are si o sectiune pentru influenceri. Pai ce mi-am zis eu? Am un site si evident o pagina de FaceBook ce va ajunge curand la 50.000 de fani – sectiunea handmade. Pai zic eu, de ce sa nu-mi incerc norocul si acolo. Am vazut ca sumele incasate – sau ma rog, cerute de influenceri sunt bunicele. Ma gandesc ca din cele cateva sute de euro primiti va trebui neaparat sa dai ceva si la FaceBook Ads, ca sa ajungi cu campania la fanii aia.

Influenceri pe 2Performant – castiguri

Am aplicat si eu la noua oferta – poate nu e noua, ci nou descoperita de mine – aceea de a fi influencer pe 2Performant. Banii nu sunt putini, dar si fanii, traficul pe site sau urmaritorii de pe instagram trebuie sa fie numerosi – cu milionul. Dar am vazut ca se poate si cu zecile de mii, asa ca mi-am incercat si eu norocul cu ai mei 50.000 de fani de pe FaceBook. Cine stie, poate musca cineva, iar daca merge nu ma supar nici eu.

Hai sa vedem cum stam: pai Iulia Albu vrea 500 de euro si are pe FaceBook 254.000 de fani. Da, cam cu 200 de mii mai multi ca mine, in schimb Cosanzene.ro are cam ca mine si vrea 200 de coco. Da, cam pe aici ma incadrez si eu, ideea este cat trebuie sa bag in FaceBook Ads ca sa am ceva impact. Nu merg eu mai bine pe mana nemtalailor mei si stau in banca mea?

influenceri 2Performant

Influenceri pe 2Performant – castiguri

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.