InfoLinks versus AdSense

Versiunea asta de monetizare are in vedere inserarea de link-uri pe anumite cuvinte din articolul tau, sincer sa fiu eu nu m-as risca sa imi umplu paginile cu astfel de link-uri, dar na – cine nu poate pune AdSense si are ceva trafic ar trebui sa puna ceva care sa genereze venituri. Asadar InfoLinks este o versiune de a monetiza un site, bazat pe click-uri deci CPA nu cum ar vrea multi, CPV [ cost per view ], sau CPM – pret pe mia de afisari.

InfoLinks versus AdSense

Am mai zis si ma repet, AdSense este cel mai banos mod de a scoate bani cu site-ul tau din trafic. Nu zic ca nu scoti bani cu InfoLinks, dar oricum ar fi ma indoiesc ca poti scoate peste 5 euro la mia de afisari!Asadar nu zic ca nu merita sa cauti alternative de monetizare la AdSense, dar pana azi eu nu am gasit nimic mai bun ca ei. Pana la urma la asta se pricepe Google – la cautari si evident la castigat bani din AdWords. Plus evident YouTube – cel mai cautat site in materie de clipuri video – muzica!

Bani pe site

Deci la intrebarea cine castiga in competitia InfoLinks versus AdSense, ultimul reuseste sa invinga categoric. Sincer sa foi am incercat cam tot ce tine de venituri online, raman credincios AdSense, chiar daca imi sunt inaccesibile anumite nise, cuvinte, etc. DA, Google a cam inasprit conditiile de acceptare nu doar in program ci si pe site-uri. Deja am vazut site-uri facute pe Blogger care desi au ceva continut, nu sunt acceptate pentru a posta reclame desi ai deja cont AdSense. Asadar lupta e grea, eu zic mersi ca deja am sapte site-uri acceptate inclusiv la categoria de continut recomandat, iar daca reusesc si un site pe Google News, pot zice ca am reusit in competitia asta online!

Bani pe net

InfoLinks versus AdSense

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.