Infomedia un nou design

Asa cum deja multi dintre cititorii nostri stiu, suntem in schimbari, incepand de la redistribuire hosting si evident IP-uri mai multe, pana la refacerea unor site-uri din portofoliu. Portalul e4Ro capata deja din ce in ce mai multa importanta pe piata de profil, in curand vom lansa o oferta pentru cei ce vor sa publice comunicate pe portal, pe baza de abonament.

Din punct de vedere SEO va dati seama ce importanta are sa beneficiezi de suportul unui portal cum est ee4Ro, nu unul foarte valoros, dar destul de bun, dupa parerea altora. Vrem sa facem din Infomedia un portal de comunicate, util atat pentru cititori dar si pentru clientii nostri, deci veti avea la dispozitie de fapt 3 site-uri, Comunicate.info – e4Ro si InfoMedia.

Google PageRank Update 2014

Stau si ma intreb daca anul asta mai vedem un Google PageRank Update, si daca nu daca trebuie sa ne bucuram sau sa fim tristi. Daca ar insemna o scadere de PageRank ar fi de rau, dar o crestere la 10% din site-uri ar fi ceva bun. Culmea este ca deja am vazut o crestere in ceea ce priveste autoritatea paginilor, am mai cumparat cateva domenii noi, vrem sa vindem cateva mai vechi, deci miscare.

Oricum, daca vrei sa afli mai multe despre SEO, PageRank sau alte chestii interesante, ar fi bine sa treci pe la SeoPedia un forum interesant si plin de informatii utile. Daca insa te intereseaza de ce site-ul tau are sub 1000 de vizitatori unici pe zi, de ce nu ai si tu un venit constant din afliere, pune o intrebare, pe CTR-V sau Ctrl-C, doua site-uri la fel de interesante!

Google Hummingbird

Google Hummingbird

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.